Yoga Docentenopleiding – Jouw weg om een ​​bekwame instructeur te worden

Yoga docentenopleidingen zijn voor bekwame yogadocenten, mensen die gedreven zijn om instructeur te worden en serieuze studenten die dieper willen gaan in de beoefening. De hele wereld bevindt zich tegenwoordig eigenlijk midden in een verbazingwekkende, snellere transformatie. Er zijn pareltjes uit het verleden die ons zouden kunnen helpen, maar we hebben een techniek nodig die zeker helemaal past bij het heden. Yoga zou veel meer kunnen zijn dan een opmerkelijk waardevol aantal esoterische fysieke routines. Het is een oude en groeiende wetenschap en levenskunst. Het is een wetenschap die bepaalde vaardigheden en praktijken met zich meebrengt. Het moet vaak artistiek en gevoelig worden gebruikt als reactie op de subtiliteiten van het moment.Wil je dit ook maar liever thuis, dan kan dat ook namelijk yogales online.

De kunst van yoga omvat bijna het hele leven en benadrukt het belang van het tot stand brengen van een veel dieper begrip van zichzelf – het hele lichaam, geest en ziel. Yoga streeft ernaar een persoon uit het saaie, mechanische leven te manoeuvreren in een opwindend avontuur van bestaan ​​en begrip.

Deze cursussen zijn zeer grondig en hebben absoluut hoge normen. De meesten hebben mogelijkheden die pranayama, diepe ademhaling, yogafilosofie, anatomie en fysiologie, chanten en spirituele oefeningen, asana en vinyasa omvatten. Een paar centra leiden Purna op. Purna Yoga vertegenwoordigt een volledig natuurlijke methode van yoga die niet alleen de fysieke houdingen integreert, maar ook filosofie, meditatie, adembeheersing en de yoga persoonlijke en interpersoonlijke code van levenswaarden. Andere mensen bieden een complete yoga docentenopleiding aan met accreditatie voor yogabeoefeningsdocenten.

Deze curcus is afgeleid van Happy with Yoga.

Dit programma leert een niet-dogmatische synthese van klassieke en hedendaagse methoden, ontleend aan de belangrijkste systemen van vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader